© MaRan IT.nl
 
Over ons

Feestprinses is een echt familie-bedrijf. Monique verzorgt de boekhouding en is vooral op de achtergrond actief.
Mark is de performer die u waarschijnlijk al diverse malen heeft ontmoet zonder dat u het weet. Hij kruipt regelmatig in de huid van bijvoorbeeld kabouter Plop, Klus of Lui waar u hem kunt tegenkomen in een winkelcentrum, kermissen of op partijen met of zonder de begeleiding van rest van de bekendste kabouters van Nederland en Belgi├ź. Ook vind u hem terug als decor-opbouwer of begeleider (Lakei) van Candy als prinses.

In de maanden november en december vind u hem in een hele andere hoedanigheid. Als voorvechter van een kwaliteitsmerk voor Sinterklazen kunt u hem bijna iedere dag tegenkomen als Sinterklaas. Hierbij is natuurlijk gekleed volgens de zgn "Bram-voorschriften" waardoor hij niet te onderscheiden is van de televisie Sinterklaas.

Nadat Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken kruipt hij vervolgens in de huid van de Kerstman waar u hem kunt tegenkomen in diverse winkelcentra, feesten of scholen.
Ook dochter Candy is geïnfecteerd met het meervoudige personages virus (uiteraard in postitieve zin) en is inmiddels een performer in hart en nieren. Zo vind u haar terug in winkelcentra in de huid van een prinses die folders uitdeelt (zie promoties), op de foto gaat met kinderen, de kinderen schminkt of bezig is om ballonnen te vouwen voor de kinderen.

Ook zij is in de maanden november en december terug te vinden als test-Piet of (schmink)kerstmeisje.
Contact
Organisatie & Artiesten Bureau
Over Ons
Home