© MaRan IT.nl
  

Halloween - Dracula griezel suikerspinnen

Graaf Dracula komt geheel met zijn doodskist én de kist van zijn hond naar uw winkelcentrum. Nadat hij de kist op een tafel heeft gezet komt er spontaan rook uit de kist, en uit de kist maakt Graaf Dracula himself de lekkerste (grijze) suikerspinnen!

Op de achtergrond zullen 'spooky' melodieën klinken met af en toe een wolf op de achtergrond of bliksem.

Natuurlijk kunnen uw bezoekers ook met Graaf Dracula op de foto die dezelfde avond nog kunnen worden gedownload.

Deze act duurt 4 uur en is inclusief onperkte suikerspinnen en (digitale) foto's.

Halloween.... Graaf Dracula op bezoek 

Het weekend vóór Halloween is het traditioneel griezelen in de winkelcentra. Graaf Dracula zorgt met zijn (echte) doodskist, zijn voorraad bloed en natuurlijk zijn voorkomen voor gegarandeerd griezelen.

Natuurlijk worden de allerkleinsten ontzien, maar menig bezoeker zal onze graaf laten schrikken. Daarnaast kan men met hem op de foto, en voor de echte durfals..... zij mogen even plaatsnemen in zijn bed (kist).

Het enige dat Graaf Dracula van u verwacht is een donker hoekje waar weinig zonlicht komt. Van de bezoekers verwacht hij dat ze geen knoflook bij zich hebben. Eventueel kan de graaf gebitjes uitdelen.

Graaf Dracula komt 4 uur lang griezelen  in uw winkelcentrum. Neem contact op met 078 654 03 86 óf stuur een informatie aanvraag via deze site in! 

 Contact
Organisatie & Artiesten Bureau
Over Ons
Home